Udgivet i

Resultat af urafstemning 2021

19.april 2021
Socialdemokratiet i Syddjurs kommune har mandag aften præsenteret kandidatlisten til Kommunevalget 2021 på generalforsamlingen i Fællesledelsen. Mens partiets borgmesterkandidat Michael Stegger blev udpeget allerede for et år siden, så er partiets øvrige 13 kandidater nu på plads.

Der har været elektronisk urafstemning – dog med mulighed for at brevstemme – i de to socialdemokratiske foreninger i Syddjurs Vest og i Ebeltoft og Omegn, og efter optælling af stemmerne i dag har Socialdemokratiet nu følgende kandidatliste til kommunalvalget:

1.     Michael Stegger
2.     Christian Haubuf
3.     Michael Aakjær
4.     Anita Søholm
5.     Ole S. Hansen
6.     Jan Fischer
7.     Linda Brask
8.     Lene Straarup
9.     Sidse Graarup Vangsted
10.   Erling Mikkelsen
11.   Casper Grud Nielsen
12.   Jan Bruno Jensen
13.   Verner Møller
14.   Lars Breum

Stemmeprocenten blev desværre kun på 47,9%, hvilket er noget lavere end i 2017, hvor procenten var på 60%. Der er tilsammen 211 medlemmer i de to socialdemokratiske partiforeninger.

”Vi har en rigtig stærk liste med en god geografisk spredning over stort set hele Syddjurs Kommune”, udtaler Søren K. Lauridsen, formand for Fællesledelsen. ”I modsætning til for 4 år siden, hvor vi kun havde 2 kvinder på listen, så er dette tal nu fordoblet til 4 kvinder ud af 14 kandidater. Men vi kunne selvfølgelig godt have ønsket os, at flere kvinder havde meldt sig til kandidatlisten. Det håber vi sker i løbet af den suppleringsperiode, der er frem til september”. 

”Jeg glæder mig til at stå på skuldrene af det nye hold” udtaler partiets borgmesterkandidat Michael Stegger. ”Det er et hold med en god blanding af nye kandidater og erfarne, med mænd og kvinder, samt unge og ældre kandidater. Vores hold er stærkt – og netop det, at vi er et hold er en kæmpestyrke. Jeg ser med optimisme frem mod kommunalvalget, hvor det her hold kan sikre partiet fremgang d. 16. november” slutter Michael Stegger.

Nr. 1
Michael Stegger Jensen

Nr. 2
Christian Haubuf

Nr. 3
Michael Aakjær

Nr. 4
Anita Søholm

Nr. 5
Ole S. Hansen

Nr. 6
Jan Fischer

Nr. 7
Linda Brask

Nr. 8
Lene Straarup

Nr. 9
Sidse Graarup Vangsted

Nr. 10
Erling Mikkelsen

Nr. 11
Casper Grud Nielsen

Nr. 12
Jan Bruno Jensen

Nr. 13
Verner Møller

Nr. 14
Lars Breum