Kjeld Pedersen, Ebeltoft 80år 30.juni 2021

Det er et energibundt som den 30.juni kan fejre sin 80års fødselsdag.
Gennem mange år har Kjeld ydet en enorm indsats for Socialdemokratiet gennem indflydelsesrige bestyrelsesposter både i Fællesledelsen der er det overordnede organisationsled i Syddjurs kommune som i sin lokale forening i Ebeltoft og Omegn, begge steder som næstformand der har måtte træde til som fungerende formand i flere perioder.

Kjeld Pedersen, Ebeltoft

I forbindelse med valg er Kjeld med sin store erfaring og sit rolige væsen en stabiliserende faktor når planlægningen lavet og når valgkampen er på sit højeste.
Forhandlings erfaringen er oparbejdet gennem det store arbejde har lagt i HK-Stat gennem mange år og fra byrådsarbejde som kommunalbestyrelsesmedlem i Hinnerup kommune.

Det er ikke kun Socialdemokratiet der har stor gavn at Kjelds energi. Han har som bestyrelsesmedlem i ”Kulturministeriet” og det nuværende Kulturloft på Maltfabrikken også sat sit store præg på kulturlivet i Ebeltoft.

Beboerne på i Ebeltoft Bofællesskab som Kjeld er formand for, har også nyt gavn af Kjelds store hjerte.

Ebelfestivalen har også nydt godt af Kjelds frivillige arbejdskraft når hele El-og vandforsyningen skulle etableres og vedligeholdes i Efterårsferien.
Når der er mere fritid tilbage bliver sangstemmen også brugt i Mandskoret Djursland der giver koncerter rundt i Danmark og det store udland.
Når det kan lade sig gøre går turen også til det franske og Italien  for at nyde stemningen i en ferielejlighed eller til Fanø på en campingplads sammen sin søde hustru Jette.

Kjeld er udover ovenstående også en rigtig god ven og kammerat.

På vegne af bestyrelsen for Socialdemokratiet i Ebeltoft og Omegn Christian Haubuf