Deltag i åbent gruppemøde 22.feb.2021

Borgere i Kolind inviteres til møde med Socialdemokratiets byrådsmedlemmer i et virtuelt rum

Covid-19 situationen gør det ikke muligt med åbne gruppemøder, men det forhindrer ikke den socialdemokratiske byrådsgruppe i at mødes med borgerne.

Åbne gruppemøder rundt i Syddjurs har i denne byrådsperiode været et af den socialdemokratiske byrådsgruppes forsøg på at møde borgerne, hvor de bor – fjernt eller tæt på rådhuset og byrådssalen.

Idéen blev lanceret af trioen Michael Stegger Jensen, Ole S. Hansen og Niels Gyldenlund Mikkelsen kort tid efter sidste valg i 2019.

Corona situationen har det seneste års tid imidlertid sat en effektiv stopper for at mødes fysisk, men nu tager byrådsgruppen i stedet de virtuelle muligheder i brug.

Mandag 22. februar var det åbne gruppemøde planlagt til at skulle foregå fysisk i Kolind, men nu bliver det i stedet til et digitalt onlinemøde.

“Det er ikke optimalt men vi vil gerne i dialog med Jer i Kolind på trods af pandemien og håber, at teknikken virker.
Vi vil gerne høre, hvad der rør sig i Kolind og lytte til jeres ris og ros til Byrådet og Syddjurs Kommune” udtaler Borgmesterkandidat Michael Stegger Jensen på vegne af den 8 mands store byrådsgruppe, hvoraf de fleste genopstiller tirsdag 16. november, når der er kommunalvalg.

Skyd løs med spørgsmål og ideer

Mødet begynder klokken 17.30 og indledes af borgmester Ole Bollesen.

Herefter kan alle tilhørere komme med spørgsmål og kommentarer.

Spørgsmål besvares enten direkte eller via mail, hvis byrådsgruppen ikke kan svare på stående fod.

Selv om der er fokus på primært Kolind, kan alle i princippet selvfølgelig deltage i det en time lange åbne gruppemøde, der efterfølges af et lukket, hvor den socialdemokratiske byrådsgruppe suppleres af Enhedslistens Jesper Yde Knudsen og Alternativets Mette Foged, som det har været sædvane i denne byrådsperiode.

Gruppemødet afholdes forud for byrådsmødet onsdag 24. februar.

Sådan kommer du med: Send en mail til gruppeformand og borgmesterkandidat Michael Stegger Jensen på mailadressen micsj@syddjurs.dk og får herefter fremsendt et link til mødet.